Kategori


 

 

JuzQ

/ckfinder/userfiles/img/p/1-1-thickbox.jpg

JuzQ30

RM80.00 SM
RM90.00 Sabah/Sarawak

Beli Sekarang

597 Air, Glukosa, Za'tar, Manna, Pegaga, Ginkgo, Kismis, Kurma, Delima, Badam, Garam bukit dan Perisa Blackcurrant.

On sale!
 
 

JuzQ30 ini adalah produk terbaik untuk minda yang ada dalam pasaran. Ia ekstrak lebih daripada 10 pemakanan minda dan diadun dengan madu dan air zamzam serta terapi Quran.
RAHSIA MINDA ANAK CERGAS Produk JuzQ30 SANGAT BAGUS untuk ibu-ibu mengandung kerana otak bayi sedang membesar. Insya Allah bayi anda lahir sebagai seorang yang GENIUS!
Diadun pula bukan dengan air biasa, TETAPI sebaliknya air zamzam yang telah ditulis dengan 6,236 ayat al-quran menggunakan zaffaran dan dibacakan 30 juz al-Quran.

 

JuzQ30 merupakan satu produk makanan tambahan yang diformulasikan daripada Air, Glukosa, Za'tar, Manna, Pegaga, Ginkgo, Kismis, Kurma, Delima, Badam, Garam bukit dan Perisa Blackcurrant yang bermutu tinggi dan ianya dipercayai dan diyakini dapat meningkat Aras Kecerdasan Minda (IQ)

JuzQ30 ini boleh diambil oleh semua peringkat usia termasuk ibu-ibu yang sedang mengandung. Malah lagi awal pengambilannya lagi bagus kerana otak sedang membesar dan berkembang.

 • Dengan izin Allah, antara khasiatnya yang paling utama ialah:

 • Menyuburkan sel-sel otak.
 • Meningkatkan daya fokus dan tumpuan
 • Menstabilkan frekuensi minda
 • Memberikan ketenangan dan mampu mengawal emosi
 • Terang hati
 • Melembutkan hati yang degil.
 • Mudah faham, cepat ingat dan ligat berfikir.
 • Meningkatkan semangat belajar.
 • Memudahkan hafalan.
 • Membantu melancarkan perjalanan darah.
 • Mencantikkan kulit.
 • Banyak lagi khasiat tambahan lain.
 • Consectetur adipiscing elit

  Air Zamzam

  Ditulis dengan 6,666 ayat al-Quran, dibacakan 30 juz al-Quran dan digunakan untuk mengadun semua extrak lebih dari 10 bahan-bahan nutrisi. Berfungsi untuk menguatkan daya ingatan, membantu penyerapan nutrisi, melancarkan peredaran darah dan mengelakkan punca sakit kepala dan strok.
 • Curabitur felis arcu lectus molestie

  Glukosa

  Membantu menghasilkan tenaga untuk sel otak supaya fokus dan mempunyai daya ingatan yang kuat.
 • At gravida velit ac interdum

  Za'tar

  Za'tar atau Thyme dilengkapkan dengan vitamin dan mineral yang penting untuk kecergasan otak. Ia mengandungi zat besi, kalium dan kalsium bagus untuk komponen sel dan cecair badan yang diperlukan bagi mengawal tekanan darah dan juga sistem pernafasan. Malahan, Za'tar sangat bermanfaat untuk neurotransmitter dalam otak.
 • A180 Injectable Antibiotic

  Manna

  Manna berfungsi bagi melawan penyakit jantung
  "Dan Kami naungi kamu dengan awan, dan Kami turunkan kepadamu "manna" dan "salwa". Makanlah dari makanan yang baik-baik yang telah Kami berikan kepadamu; dan tidaklah mereka menganiaya Kami akan tetapi merekalah yang menganiaya diri mereka sendiri". Petikan Surah Al Baqarah Ayat 57
 • A180 Injectable Antibiotic

  Pegaga

  Berfungsi sebagai perangsang untuk otak dan mengelakkan penyakit nyanyuk.
 • A180 Injectable Antibiotic

  Ginkgo

  Gingko memperbaiki peredaran darah di serebrum dan pemancar isyarat saraf. Ia meningkatkan daya ingatan, kewaspadaan mental dan kewarasan mental.
 • A180 Injectable Antibiotic

  Kismis

  Zat besi yang terkandung di dalam kismis membantu menghasilkan darah bagi
 • A180 Injectable Antibiotic

  Kurma

  Berfungsi meningkatkan kecerdasan otak dan menyihaatkan sel darah merah
 • A180 Injectable Antibiotic

  Delima

  Buah dari syurga ini berfungsi melindungi otak bayi semasa kelahiran. Ia mengandungi bahan antioksidan, mencegah penyakit nyanyuk dan alzheimer
 • A180 Injectable Antibiotic

  Badam

  Badam mengandungi protein tenusu yang membantu untuk mendapatkan otak yang bergeliga dan bijak
 • A180 Injectable Antibiotic

  Garam Bukit

  Berfungsi membuang toksin serta menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya selama 24 jam
 • A180 Injectable Antibiotic

  Blackcurrant

  Perisa blackcurrant memberi rasa yang enak pada jus dan boleh meneutralkan racun dalam tubuh serta dapat meningkatkan kecerdasan otak
 • A180 Injectable Antibiotic

  Za'faran

  Merangsang pertumbuhan sel-sel otak dan menguatkan ingatan

 

Masalah : Lemah Dalam Subjek Matematik

"Adik saya guru matematik di sebuah sekolah menengah di Pontian, Johor. Dua hari lepas saya bercerita tentang JuzQ30 pada dia dan kebetulan sekolah dia ada buat program untuk membaiki / menaikkan gred pelajar-pelajar yang lemah matematik. Jadi setiap guru diberikan tiga orang pelajar lemah dan guru itu juga kena berusaha bagaimana menjadikan pelajar itu mahir dan minat pada matematik.

Saya syorkan adik ambil JuzQ30 ini untuk pelajar dia. Sebab saya dah cuba pada anak saya yang berusia 8 tahun. Alhamdulillah sudah seminggu dia ambil dan nampak kesannya. Di antaranya ialah dia bersemangat untuk ke sekolah, boleh ingat apa yang cikgu ajar semasa di sekolah dan yang penting dia tahu dia ada kerja sekolah malah akan ingatkan saya untuk bantu dia menyiapkannya. Memang sangat-sangat teruja. Saya nasihatkan adik TIDAK RUGI kalau kita membelanjakan sebahagian gaji kita dengan tujuan untuk menolong anak-anak murid. Untuk makluman, pelajar adik saya adalah guru luar bandar."

Azizah Ali, Johor Bahru

 

 

Masalah : Tidak Mempunyai Minat Untuk Belajar

Sebelum mengambil juzQ30, anak perempuan saya yang belajar di tingkatan 2 di salah sebuah sekolah di Pasir Gudang tidak berminat untuk belajar. Dia lebih suka melayari internet dan menonton TV.

Saya diperkenalkan dengan juzQ30 oleh pengedar Dr. Hj. Tengku Asmadi. Alhamdulillah dengan izin Allah setelah mengambil 4 sachet juzQ30 saya dapat lihat perubahan pada anak saya yang mana dia tidak berminat lagi melayari internet dan menonton TV. Sekarang ini dia lebih gemar belajar dan mengulangi pelajarannya.

Bukan itu sahaja, wajah anak saya nampak lebih ceria dan saya sendiri merasa sangat tenang setiap kali melihat wajahnya.

Terima kasih kepada pengedar juzQ30, Puan Safiah 0127804511 yang syorkan kepada saya agar mencubanya kepada anak saya dan juga kepada Dr. Hj. Tengku Asmadi yang telah menghasilkan produk yang berkualiti. Kepada ibu/bapa yang lain saya cadangkan agar cubalah berikannya juzQ30 kepada anak-anak anda dalam usaha kita membantu mereka menjadi anak yang cerdik dalam pembelanjarannya. Insya Allah anda pasti tidak menyesal setelah mencubanya. Sehingga kini saya telah beli 3 kotak juzQ30.

 

Saunah Moikul, Kuala Lumpur